Heemskerk | straatinfo

overige politie meldingen

Heemskerk - Politie meer op straat en minder in bureau

overige

Heemskerk - Vanaf 1 januari 2016 kunnen inwoners van Heemskerk via 0900-8844 een afspraak maken met hun wijkagent. Een gesprek met de wijkagent kan plaatsvinden in het gemeentehuis of bij de burger thuis. Het wekelijkse spreekuur in het gemeentehuis komt hiermee te vervallen. Wijkagenten kunnen daardoor meer zichtbaar en beschikbaar in de wijk aanwezig zijn voor bewoners en ondernemers en problemen vroegtijdig signaleren en voorkomen. Een persoonlijk gesprek met de wijkagent blijft op afspraak mogelijk.

Inwoners van de gemeente Heemskerk hebben daarnaast de mogelijkheid om aangifte te doen in het politiebureau in Beverwijk. Deze is per 1 januari 2016 van maandag tot en met vrijdag geopend van 9.00-22.00 uur en in het weekeinde van 9.00-17.00 uur.

Verder is er de mogelijkheid om in Uitgeest aangifte te doen bij een 3D-aangifteloket. Hier kan op afspraak via 0900-8844 zeven dagen in de week van 9.00 uur tot 22.00 uur aangifte gedaan worden. Het 3D-aangifteloket bevindt zich aan de achterzijde van het gemeentehuis aan de Dr. Brugmanstraat.

De mogelijkheden om aangifte te doen zijn de afgelopen jaren uitgebreid met telefonische aangifte, aangifte op afspraak (0900-8844), aangifte via www.politie.nl en via 3D-aangifteloketten. De politie kan ook in specifieke situaties, zoals bij woninginbraken, bij mensen thuis een aangifte opnemen. Meer informatie over het doen van aangifte vindt u op www.politie.nl.

Voor vragen, tips of een afspraak is de politie telefonisch bereikbaar via 0900-8844. Bel in dringende gevallen altijd 112.

Soortgelijke berichten

Aanhoudingen na geweld op straat

Uitgeest - Politie meer op straat en minder in bureau
Uitgeest

Vrouw op straat beroofd
Vaals

Vechtpartij op straat
Utrecht

Man geslagen op straat
Zevenaar

Vlaardingse op straat overvallen
Vlaardingen

Man op straat beschoten
Tilburg

Schietpartij op straat
Utrecht

Meisje op straat mishandeld
Wijchen

Man op straat doodgeschoten

kaart

De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio