Heemskerk | straatinfo

diefstal politie meldingen

diefstal

Heemskerk - Donderdagochtend vond een plofkraak plaats bij een geldautomaat aan de Gerrit van Assendelftstraat. Rond 03.00 uur kwam een inbraakmelding binnen. Ter plaatse bleek het om een plofkraak te gaan. De geldautomaat was uit de gevel weggeslagen door het gebruik van gasflessen. Er werd geen geld weggenomen. De woningen boven de winkels werden uit voorzorg ontruimd. Getuigen hebben mensen op een scooter zien wegrijden.

Heeft u in de nacht van woensdag op donderdag iets gezien wat mogelijk metdeze plofkraak te maken kan hebben? Neemt u dan contact op met hetplofkrakenteam op telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief).Blijft u lieveranoniem? Neemt u dan contact op met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of metTeam Nationale Criminele Inlichtingen op 079 - 345 89 99.

2014259709

Soortgelijke berichten

Beverwijk

Eindhoven

Plofkraak geldautomaat Krommenie
Krommenie

Getuigen plofkraak geldautomaat gezocht
Beek En Donk

Poging plofkraak geldautomaat
Heerlen

Plofkraak bij geldautomaat bank
Weesp

Poging plofkraak op geldautomaat
Terneuzen

Plofkraak op geldautomaat
Vlierden

Plofkraak op geldautomaat in Middelburg
Middelburg

Politie onderzoekt plofkraak op geldautomaat
Nijmegen

kaart

De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio